VZW De Boomhut

bewegingsschool

Logo%2520(1)_edited_edited.png

AfsprakenKledijvoorschriften

 

​Voor de veiligheid van de sporter en lesgever vragen wij geen losse kledij te dragen, en ook knopen/ ritsen/ zakken of andere extra's aan kledij te vermijden.
Een gewone T-shirt met short/ legging is voldoende. Liefst deze reeds aandoen met daarover eventueel een warmere broek/ trui bij kouder weer. 

We raden aan blootsvoets te sporten, indien dit een probleem is raden we zo soepel mogelijke pantoffels (vb. type Bobux) of antislipsokken aan.

Een T-shirt van de bewegingsschool kan aangekocht worden aan 10 euro (te bestellen bij de lesgevers).

Brengen en afhalen

We vragen om zo stipt mogelijk aanwezig te zijn (5 minuten voor aanvang van de les). We begrijpen dat dit  wel eens anders kan lopen, maar verwachten dan wel even een seintje. Hou er rekening mee dat ook de lesgevers hun tijd vrij maken om de les te kunnen geven.

Specifiek voor 1 op 1 lessen (geen begeleiding van ouder)

Tijdens de les kunnen we de deur niet openen. Om uw kind af te halen vragen we dus om stipt terug te komen. Het is voor de deelnemers niet aangenaam om na de les nog te moeten wachten, en mogelijks hebben wij ook nadien nog een les gepland staat.

Indien u bijkomend een opvangprobleem ervaart, kan u altijd onze logeer/ opvangmogelijkheden raadplegen en hier beroep op doen.

Wat bij ziekte?

Het spreekt voor zich dat deelnemers die ziek zijn niet kunnen deelnemen.

Bij ziekte kan een les verzet worden naar een ander moment. Dit kan eenmalig binnen 1 lessenreeks. Vanaf een tweede keer vervalt de betreffende beurt in deze reeks.
(Een les knuffelturnen kan ingehaald worden in een volgende reeks)

 

 

Verzekering

 

Onze vzw verzekert uw kind bij Gezinssport Vlaanderen tijdens de beweegsessies, alsook bij de verplaatsing van en naar de lessen.

 

Tel: 0472 94 64 34   |   info@vzwdeboomhut.be   |   Kerkstraat 40, 2850 Boom

rekeningnummer  BE89 3631 5976 3585
ondernemingsnummer 0649.889.211

​© 2020 by vzw De Boomhut. created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now