ONZE WONING

 

De boomhut

Onze boomhut is gemaakt uit hout. Het betreft een stapelbed dat zowel boven als beneden volledig kan worden afgesloten. Hierdoor bieden we de kinderen die niet in bed blijven liggen ook een slaapplaats aan. Dankzij het stapelbed dat er in verwerkt is, kunnen we twee kinderen tegelijk slaapplaats bieden.
We hebben ook een 'mini-boomhut' voor baby's.

 

De snoezelruimte

In onze snoezelruimte komen kinderen tot rust en kunnen zintuigen gestimuleerd worden. Een bubbleunit, lichteffecten, bellenblaasmachine en zintuig-boxen behoren tot de uitrustig van de snoezelruimte. Onlangs werd onze snoezelruimte opnieuw geupdate dankzij de steun van CERA.

De speelkamer

In de afgesloten speelruimte zijn ‘kinderen baas’. Het speelgoed werd op een gestructureerde manier gesorteerd zodat ook kinderen met ASS kunnen spelen in de ruimte. Er werd voorzien in speelgoed voor alle leeftijden en doelgroepen. Er is ook een tv met dvd-speler en wii-console beschikbaar.

Upsee

We hebben een Upsee waarmee minder mobiele kinderen toch kunnen stappen. Dit om de ervaring van de beweging mee te geven, en om eens op een andere manier een verplaatsing te maken.

Bolderkar

We hebben een een grote bolderkar waarin we zeker 5 kindjes kunnen vervoeren. Deze kregen we in bruikleen van Rotary Boom-Rupel.

Orthopedisch materiaal

Wij beschikken over enkele relaxen, een staplank en een zitschelp (formaat tot ongeveer 8 jaar).

© 2016 by De BOOMhut. Created with Wix.com

Tel: 0494 60 55 87   /  info@vzwdeboomhut.be   /  Kerkstraat 40, 2850 Boom / rek. nummer  BE89 3631 5976 3585
ondernemingsnummer 0649.889.211

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now