ONZE WERKING

 

Wat bieden wij?We zijn begonnen als nachtopvang (zowel weekends als weekdagen) maar bieden sinds de zomer van 2016 ook dagopvang aan (enkel op weekdagen). De uren hiervan vind je terug bij de tarieven.

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

VerzorgingWij voorzien verzorgingsproducten (zeep, shampoo, lotion, …) van het merk ‘Zwitsal’ voor de kleinsten, en gebruiken ‘Thermen’ voor de grotere kinderen. Handdoeken en washandjes worden eveneens door ons voorzien.

Bij het verluieren gebruiken wij Cheecky wipes (wasbare doekjes). Ook kregen wij reeds enkele testpaketten om de kindjes die niet zindelijk zijn overdag wasbare luiers aan te doen. Dit kan echter nog niet fulltime omdat er nog geen budget is om voldoende wasbare luiers aan te kopen.

 

 

U dient zelf luiers en een tandenborstel mee te brengen. Ander specifiek verzorgingsmateriaal wordt ook door jullie meegebracht. Indien u weet hebt van een allergie aan bepaalde producten, graag zelf andere producten meegeven, en vermelden!

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Wat bij ziekte?

Tenzij in onderling overleg, kunnen zieke kinderen niet opgevangen worden. Dit om ons eigen gezin enigszins te beschermen. 

Indien uw kind ziek wordt tijdens zijn/ haar verblijf, kan op onze vraag de opvang op dat moment stopgezet worden, en moet het kind opgehaald worden.

Indien wij zelf ziek worden tijdens het opvangen van uw zoon/ dochter, kunnen wij ook allen tijde vragen uw kind vroegtijdig op te halen.

In uiterste nood (vb. ouders in het buitenland) zoeken wij SAMEN met jullie naar een andere oplossing.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Verzekering

 

Onze vzw verzekert uw kind wanneer het bij ons logeert.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Resserveren

Wij werken niet met wachtlijsten, je kan in principe op elk moment (ook last minute) een aanvraag doen bij ons. Natuurlijk kunnen wij niet garanderen dat er plaats is, maar wij hanteren geen regels i.v.m. tijdig reserveren.

Download onze huishoudelijk
reglement

© 2016 by De BOOMhut. Created with Wix.com

Tel: 0494 60 55 87   /  info@vzwdeboomhut.be   /  Kerkstraat 40, 2850 Boom / rek. nummer  BE89 3631 5976 3585
ondernemingsnummer 0649.889.211

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now