ERVARINGEN

Ga hier naar ons gastenboek.

Een dikke week geleden is onze dochter Antje een nacht naar de Boomhut geweest. We hebben voor haar enkele bevriende koppels (lees : 2) waar ze wel eens kan overnachten indien nodig. Nu waren deze koppels ook uitgenodigd op het feestje. Normaal gaan we dan afwisseld wel of niet naar een feestje, maar nu hadden we zelfs een dubbele boeking waar we beiden echt naartoe wilden. Enkele weken voordien kwam plots De Boomhut voorbij! En ja hoor! Antje kon nog komen! Was echt een geschenk uit de hemel! We hebben nog 2 andere kinderen en die kunnen wel eens bij een vriendje of familie gaan logeren. Nu hebben we ook een echt plaatsje voor Antje. En als het aan Antje ligt, gaat ze er nog meer! En wij delen dat gevoel! Een warme plaats waar je je meteen thuis voelt, de kindjes maar ook de ouders. Eline De Bruyne en Hilke Scheerlinck jullie zijn echt fantastische mensen! En ook heel jullie omgeving! Super leuk!
Na afloop was Antje heel moe, maar als ik de foto's zie kan dat niet anders. Zoveel leuke activiteiten, 100% entertainment en dat 24 uur lang! Echt super! Dank je wel Hilke en Eline. Jullie gaan heel veel mensen blij maken.. super initiatief! Tot gauw! | Bieke Mostmans (mama Antje, 7 jaar)

Leuk om te weten dat er nog mensen zijn die geen schrik hebben om op kinderen met een beperking te "babysitten". Matthias zijn wereldje is niet zo groot, ze komen niet aan onze deur bellen om eens buiten te komen spelen of ben ik nu nostalgisch...? De gedachte dat we op "de boomhut" kunnen rekenen geeft Matthias en ons een goed gevoel...dankjewel Eline en Hilke, Naomi voor jullie enorm groot hart ❤ | Andrea Molon (mama Matthias, 10 jaar)

Heb gisteren mijn dochter in de boomhut laten overnachten , en dat na 2 jaar hysterie omdat we ze nergens kunnen laten slapen , ze raakt steeds in een panische paniek als we het nog maar hebben over ergens alleen naartoe te gaan zonder ons , dus ik verwachtte ze dezelfde dag eigenlijk nog terug , maar nee , enkel tranen bij het afscheid van Hilke en Eline omdat ze daar wilt blijven wonen , super toch , wat een gevoel van vreugde valt er over mij , eindelijk een plek gevonden waar zowel nanou als wijzelf van tot rust kunnen komen ... Ze hebben gesnoezeld , pannenkoeken als ontbijt , snoezelbad genomen , massage gekregen lekker gegeten en vooral genoten en verwend geweest door toppertjes !! heel fier op die meiden wat ze al allemaal bereikt hebben !! 👍🏻
Nergens beter dan in de boomhut !!!!!!! Jullie zijn geweldig ❤❤ | Ellen Leemans (
mama Nanou, 9 jaar)

Jullie houden van onze Kids en wij van jullie. | Tine Van Hemelen (mama Arne, 6 jaar)

Jullie zijn de enigste waar wij onzen Toon met een gerust hart kunnen achterlaten. En wees maar zeker dat jullie zijn hartje gestolen hebben.💖💖💖 Jullie blijven mij toch verbazen wat jullie allemaal met onze kindjes doen. Zo lopen er volgens mij geen twee meer rond. | An Dewitte (mama Toon, 7 jaar)

Enya haar tweede thuis!xxx | Connie Verhaegen (mama Enya, 12 jaar)

Wij als ouders met een kind dat eigenlijk vrij gezond is maar wel zwaar beperkt hadden al regelmatig een noodkreet gelost naar de buitenwereld dat het enorm zwaar was voor ons om dragen.
Weinig tot geen hulp kregen we en we werden nauwelijks gehoord.
Toen net voor de feestdagen werd onze noodkreet beantwoord Door 2 schatten van vrouwen.
Natuurlijk waren we opgelucht dat er eindelijk iemand was die ons begreep.
We kregen de kans om Thorben te laten overnachten in de boomhut zo we onze batterijen konden opladen. Hilke en Eline vertelde ons over hun project dat momenteel nog in de kinderschoenen staat.
Zoals elk initiatief moest dit ook een kans krijgen om te slagen in z'n opzet.
Wij een beetje onzeker omwille van gaan ze het wel aankunnen, doen ze het niet uit winstbejag.
Al snel werd duidelijk dat deze dames geboren zijn met het hart op de juiste plaats.
Hun liefde voor kindjes met een beperking is zo intens dat we ons er goed bij voelden. 
Maar we waagde het erop en lieten Thorben van 1 op 2 januari overnachten bij hen.
De eerste kennismaking maakte dat we ons al direct op ons gemak voelden en het ijs was direct gebroken. Na het medisch dossier ingevuld te hebben en de speciale noden uitgelegd te hebben keuvelden we nog een tijdje door. De dames maakte ruim tijd om ons met een gerust hart ons kind achter te laten. Want geloof me...je kind achterlaten is een drempel die niet simpel is omwille van z'n problemen. Op regelmatige basis kregen we een updaten van het reilen en zeilen in de boomhut.
Onze glimlach werd steeds groter na het zien van de foto's en hoe liefdevol deze dames met onze zoon bezig waren. 2 januari en we gingen Thorben terug halen in de boomhut. Je voelde de liefde van hen voor onze zoon nog hangen en het was dan ook met een super goed gevoel dat ze Thorben terug in onze armen gaven. Voor ons zal dit zeker niet eenmalig zijn dat Thorben daar op visite komt.
We zullen met onze ervaring ook iedereen aanbevelen dat als je er even door zit, je even er tussenuit wil en je niet weet waar te blijven met je specialleke kan ik met een 10+ aanbeveling de boomhut aanprijzen. | Mano Janssen (papa Thorben, 4 jaar)

Fantastisch wat jullie allemaal met de kids doen. | Cindy Van der Trappen (mama Isabeau, 8 jaar)

Ook amy ging dit weekend voor de eerste keer naar De BOOMHUT... ik kreeg haar duidelijk ontspannen terug. Ze heeft genoten. | Wendy Valck (mama Amy, 10 jaar)

Toon heeft er een geweldig weekend opzitten. Mama en papa zijn heel blij dat hun jongen zich zo geamuseerd heeft! We kunnen enkel maar bewondering hebben voor wat deze prachtdames doen! Heel erg bedankt Hilke, Eline en Naomi! | Roel Van den Bulck (papa Toon, 7 jaar)

© 2016 by De BOOMhut. Created with Wix.com

Tel: 0494 60 55 87   /  info@vzwdeboomhut.be   /  Kerkstraat 40, 2850 Boom / rek. nummer  BE89 3631 5976 3585
ondernemingsnummer 0649.889.211

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now